Master_Page
Copyright©Scooterservice loosdrecht
035-5820249
De nieuwe Piaggio fly 2012 4 takt. De Piaggio Fly is een van de bekendste Piaggio scooters, want het is een scooter ontworpen en geproduceerd om aan de behoeften van de mobiliteit van automobilisten in het bijzonder geconcentreerd in de steden aan te passen.
De nieuwe generatie van Fly heeft het licht gezien met een wat meer elegant design en meer bescherming voor de bestuurder, de veiligheid is essentieel in dit type van voertuig. Het nieuwe ontwerp neemt de karakteristieke kenmerken van de rest van de serie
We benadrukken dat Fly een lage stoel heeft (760 mm) en comfortabel, hierdoor is die perfect geschikt voor bestuurders van elke gewenste hoogte. De wielen zijn vijf dubbele spaken zilver als de voorvork en het carter van de transmissie. Scherpe lijnen van een metallic zilver gekleurde modules vormen een unieke uitstraling.
Met betrekking tot de motor, is er voor de 50 cc 4T en 4 kleppen gekozen op de nieuwe Fly hierdoor is een laag verbruik gerealiseerd om te voldoen aan de omgeving. In aanvulling op de 50 cc zal de Piaggio Fly beschikbaar zijn voor de meest veeleisende met de 125cc injectie cilinder.
Luchtgekoeld,4 of 2 takt 1 cil.
49.9 cc
3.2 kW bij 8.250 tpm
3.8 Nm bij 7.750 tpm
CDI
Elektrische en kickstarter
Automaat met V-Riem
9.5 Liter
200mm schijf voor en 110mm trommel
102 kg
Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW en onder voorbehoud